Junts som + forts

Subscriu-te al butlletí

Vols estar assabentat de tot allò que fa ACRA pels socis i el sector? Subscriu-te al butlletí InfoACRA i rebràs un comunicat setmanal amb tota la informació relacionada amb el sector d’atenció la gent gran. Només un mail a la setmana, promès!

Subscriu-te!

Accepto

Consulta gratuita

Tens un dubte que necessites resoldre a la teva empresa? Una consulta jurídica? Un problema laboral que et preocupa? Des d’ACRA t’oferim una consulta gratuïta perquè descobreixis la utilitat d’un dels serveis més utilitzats pels socis.

Escriu-nos!

Accepto

Els socis d’ACRA diuen…


Vols saber-ne més?

Apunta’t a la trobada virtual Junts fem més força, on la nostra directora general Montse Llopis, t’explicarà tots els avantatges de sumar-te a ACRA i respondrà els teus dubtes.

Apunta't a la trobada virtual!

Sel·lecciona les teves dates de preferència

Accepto

Els principals avantatges de sumar-te a ACRA


Representació i defensa

REPRESENTACIÓ I DEFENSA DELS INTERESSOS DELS SOCIS

Veure +

Som a tots els espais de decisió determinants per al sector per representar i defensar els teus interessos. Gràcies a aquesta presència, al 2020 hem aconseguit fites tan importants com:

  • L’increment en un 6,8% de la tarifa pública del grau II en residència assistida i l’increment en un 5% per als centres de dia.
  • La inclusió de les residències a Salut.
  • El finançament del sobrecost de la Covid-19.
  • Desplegament de l’Ecap als centres residencials.
Representació i defensa

ASSESSORAMENT PERMANENT.
General, jurídic, laboral i de protecció de dades

Veure +

Posem a la teva disposició un servei d’assessorament permanent gratuït. Al 2020 hem atès un total de 3.214 consultes.

Representació i defensa

FORMACIÓ

Veure +

La formació continuada és imprescindible per donar un servei de qualitat. A ACRA en som conscients i oferim als nostres socis una àmplia oferta de cursos per a tots els perfils professionals adaptats a les necessitats del sector. Des de formació subvencionada, a formació privada bonificable, a formació in company.

El 2020 vam oferir

2.935 hores de formació
207 activitats formatives
3.834 alumnes

Representació i defensa

JORNADES I ACTIVITATS

Veure +

Ens agrada el contacte permanent amb els socis: treballar amb ells per millorar el sector i alhora engegar iniciatives en positiu que ens projectin tots plegats amb el màxim reconeixement i respecte envers la nostra societat. Algunes de les nostres activitats més emblemàtiques són la jornada anual en Atenció Centrada en la Persona (ACP), les missions empresarials a Catalunya per conèixer i intercanviar coneixement, els webinars informatius o els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones.

Representació i defensa

INVESTIGACIÓ I ANÀLISI

Veure +

Volem influir en el sector de la dependència i millorar-ne l’entorn. Per això, l’any 2019 vam crear l’Observatori de la Dependència, un espai de recerca sobre el sector d’atenció a la dependència i la gent gran. Mitjançant l’elaboració d’estudis, informes, baròmetres i altres eines d’anàlisi, l’Observatori contribueix de forma decisiva a la visibilització d’un sector creador de riquesa, socialment cohesionador, i amb un present i un futur indispensables.

Representació i defensa

XARXA GRAN

Veure +
Una plataforma per donar a conèixer els teus serveis a les persones que busquen recursos assistencials a Catalunya.

665 SERVEIS
600 SOL·LICITUDS REBUDES
945 SERVEIS ALS QUE S’EFECTUEN DERIVACIONS
68.744 VISITES AL WEB

*Xifres de l’any 2019

Anar a  Xarxa Gran

ALTRES AVANTATGES


Borsa de treball

Codi de conducta

Intranet

Projectes

Proveïdors

Comunicació i atenció al soci

ACRA