Jornada de portes obertes

a residències i centres de dia associats

5 de juny de 2021

Jornada de portes obertes

a residències i centres de dia associats

5 de juny de 2021

Portes Obertes

5 de juny 2021

Avui, més d’un any després de l’inici de la pandèmia, les residències i els centres de dia per a la gent gran son un espai segur de convivència. Això ha estat possible, sobretot, gràcies a la vacunació i a tots els esforços esmerçats pel sector dels recursos assistencials per tenir cura de les persones. En aquests moments, el 95% de les residències per a gent gran no tenen cap cas de covid-19 i tenen el 93% dels residents vacunats. Ha arribat, doncs, el moment de tornar a obrir les residències i els centres de dies a nous usuaris i ajudar a les famílies en aquests moments tan difícils.

La situació excepcional que estem vivint encara no permet que usuaris i familiars puguin conèixer en primera persona aquests centres. Amb la voluntat de capgirar aquesta situació i posar les coses fàcils a les famílies i els usuaris, ACRA hem decidit organitzar una jornada digital de portes obertes a les residències i centres de dia associats que celebrarem el dissabte 5 de juny.

Tota la informació que necessites en una sessió virtual


Aquesta sessió virtual inclou:

Sessió informativa

Conèixer millor les residències i centres de dia associats, els serveis que ofereixen, les mesures anti-covid que apliquen i com afecten usuaris i familiars.

Tour virtual per les instal·lacions

Com que no pots conèixer les nostres instal·lacions de manera presencial, t’oferim l’oportunitat de conèixer-les de manera virtual.

w

Dubtes i preguntes

Podràs resoldre qualsevol dubte que tinguis preguntant a l’equip del centre.

Residències i centres de dia participants


Residència Bellesguard

Bellesguard / Augusta Park

Residencial Bellesguard està ubicada en el barri de la Bonanova, en un entorn tranquil envoltat de jardins i esplèndides vistes de Barcelona. Té una capacitat per 57 usuaris. Els serveis que oferim estan especialment adaptats a cada persona depenent molt de les seves pròpies necessitats. Disposem i de cuina pròpia oferint excel·lents serveis tipus hotelers.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 12:00

Apunta't!

Residencial Bellesguard/ Residencial Augusta Park

Accepto

Apartaments Cugat Natura

Cugat Natura Apartaments

El complex d’apartaments Cugat Natura està situat en un ambient tranquil i envoltat de naturalesa al costat del Club de Golf de Sant Cugat i a 5 minuts caminant del centre del poble i dels FGC. Disposem de 32 apartaments amb serveis inclosos en la quota mensual: bugaderia, neteja diària, conserge, manteniment, serveis assistencials (mèdic, infermera, psicòleg, atenció 24 h en cas d’emergència, fisioterapeuta i entrenador personal) i activitats lúdiques, socials i culturals. L’espai ha estat creat pensant en el confort i l’autonomia de les persones, amb llum natural, espais exteriors, envoltat de naturalesa, tranquil, segur, ben comunicat i pròxim al municipi. Un entorn inigualable, on desitgem que se senti com a casa. Li convidem a conèixer més a fons els serveis i instal·lacions i rebre una atenció personalitzada segons les seves necessitats i interessos.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 10:00

Residència Cugat Natura

Cugat Natura Residència

A Cugat Natura apostem per la innovació i l’atenció centrada en la persona com a eines per a millorar la qualitat de vida de les persones grans tenint en compte les seves necessitats i preferències. El complex, situat en un ambient tranquil i envoltat de natura al costat del camp de golf, ofereix servei de centre residencial, apartaments amb serveis i centre de dia amb flexibilitat horària, sigui per estades de llarga temporada o eventuals com rehabilitacions o respirs familiars. Oferim de serveis assistencials de primer nivell com assistència mèdica, infermeria, psicologia, fisioteràpia, treball social, educació social, teràpia ocupacional, atenció personalitzada en activitats de la vida quotidiana, potenciadors d’autonomia, activitats d’oci adaptades al gust de la comunitat, cura personal, dietes, socialització i confort. Les instal·lacions han estat creades pensant en el confort de les persones, amb llum natural, espais exteriors, envoltades de natura, ben comunicades i properes al municipi. Adaptades i amb habitacions amb bany propi i personalitzables. Disponibilitat de places concertades i amb prestació econòmica vinculada (PEV).

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:15

Residència El Cel de Rubí

El Cel de Rubí

Al Grup Rubí Social portem diverses dècades configurant-nos com una de les millors entitats en l’atenció a les persones grans a la comarca del Vallès per la qualitat i millora continua dels centres de dia i residències. Atenem als nostres residents i familiars des de la professionalitat, la proximitat i la innovació, de forma integral i seguint el model d’atenció centrada en la persona fomentant l’envelliment actiu i la garantia del benestar físic i emocional. Treballem perquè els residents se sentin com a casa i puguin gaudir de la qualitat més gran de vida possible.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

El Cel de Rubí

Accepto

La Tardor - Olot

La Tardor – Olot

Residència La Tardor, és un centre per a la gent gran, que va néixer fa més de 15 anys al cor d’Olot.

Des de la seva creació ha estat pensat i dissenyat amb un nou concepte d’atenció a la gent gran, en un procés de renovació, d’innovació i millora contínua. Dins el mateix centre, disposem de varies àrees de convivència amb grups reduïts i espais molts amplis per a la comoditat de tots els residents. La prioritat és la qualitat de vida de les persones grans, en base les necessitats particulars de cada usuari, però sobretot, garantint els seus drets i respectant les seves preferències.

El centre, disposa del servei de residència, centre de dia i estades temporals, tant públiques com privades.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 12:00

Apunta't!

La Tardor

Accepto

Santa Eulalia

Llar d’Avis Santa Eulàlia

La Residència es troba al municipi de L’Hospitalet de Llobregat (BCN) i té una capacitat per a 18 usuaris en plaça privada o acreditada. Oferim un servei de residència assistida basat en l’Atenció Centrada en la Persona i en el tracte proper amb les famílies.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Llar d'Avis Santa Eulàlia

Accepto

Mas d'Anglí Residencial

Mas d’Anglí Residencial

Mas d’Anglí Residencial es va inaugurar l’any 2004, és el primer centre residencial del Grup Atlàntida, pioners en salut des de 1927. Es tracta d’una residència d’alt standing que ha desenvolupat un model d’atenció i organització que l’ha convertit en un referent de qualitat assistencial al sector. Situada a Barcelona, al cor de Sarrià, les seves instal·lacions i serveis estan pensats per garantir la millor atenció i el màxim confort i seguretat. Per nosaltres cada persona és única i elaborem plans d’atenció individualitzats que adaptem segons les seves necessitats i preferències.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 12:00

Residència Mas Piteu

Mas Piteu

Mas Piteu està ubicat sobre la Ronda de Dalt, a tocar de la carretera de l’Arrabassada i compta amb instal·lacions àmplies, còmodes i molt lluminoses al mig d’una gran zona enjardinada. Es tracta d’un entorn privilegiat que convida al benestar físic i emocional i permet a residents i familiars gaudir d’una gran tranquil·litat sense sortir de la ciutat de Barcelona. Proporcionem a tots els nostres residents els serveis necessaris per a una vida plena i tranquil·la, dins d’un model assistencial que garanteix la màxima qualitat de vida.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 10:00

Residència Masies de Mollet

Masies de Mollet

A Masies de Mollet apostem per la innovació i l’atenció centrada en la persona com a eines per a millorar la qualitat de vida de les persones grans tenint en compte les seves necessitats i preferències. Disposem de servei de residència i centre de dia amb flexibilitat horària, sigui per estades de llarga temporada o eventuals, com rehabilitacions o respirs familiars. Oferim serveis assistencials de primer nivell com assistència mèdica, infermeria, psicologia, fisioteràpia, treball social, educació social, teràpia ocupacional, atenció personalitzada en activitats de la vida quotidiana, potenciadors d’autonomia, activitats d’oci adaptades al gust de la comunitat, cura personal, dietes, socialització i confort. Les instal·lacions han estat creades pensant en el confort de les persones, amb llum natural, espais exteriors, ben comunicades i properes al municipi. Adaptades i amb habitacions personalitzables amb bany propi. Totalitat de places amb prestació econòmica vinculada (PEV).

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 12:30

Residència Campoamor

Residència Campoamor

La Residència Campoamor es troba al municipi de Barcelona al cor del barri d’Horta, té una capacitat per 43 usuaris. El centre és una casa amb jardí, on el residents poden prendre el sol i fer activitats al aire lliure.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència Campoamor

Accepto

Residència Mar i Sol

Residència Geriàtrica Calella Mar i Sol

La Residència Geriàtrica Calella Mar i Sol compta amb 177 places residencials i 50 places de centre de dia. Actualment estem treballant amb grups bombolla, procurant adaptar les activitats i atencions al màxim a les persones grans i a la seva situació de dependència.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència Geriàtrica Calella Mar i Sol

Accepto

Residència Llinars del Vallès

Residència i Centre de Dia de Llinars del Vallès

La Residència Llinars del Vallès ubicada a Llinars del Vallès, als peus del Montseny, envoltada de natura i ben comunicada. Oferim servei d’acollida i atenció integral a persones grans amb situació de dependència o sense. La residència compta amb places privades i públiques. S’ofereix estances de llarga estada i temporals. La residència ofereix servei de centre de dia i rehabilitació, compta amb una unitat d’estimulació sensorial i servei de transport adaptat. L’equip professional està format per especialistes per atendre persones grans amb l’objectiu de garantir un servei personalitzat i de qualitat. El centre té una arquitectura pensada per la gent gran i unes instal·lacions sense cap tipus de barrera arquitectònica, que facilita desplaçaments i l’autonomia de la persona.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència i Centre de Dia de Llinars del Vallès

Accepto

Residència i Centre de dia Relat

Residència i Centre de dia Relat

La Residència Relat d’Avinyó ofereix un servei d’acollida i d’atenció integral a les persones grans tenint en compte els valors, preferències i història de vida, amb l’objectiu de garantir un servei personalitzat i de qualitat. El centre és un recurs del Grup Institut Pere Mata, entitat amb més de 120 anys de trajectòria atenent a les persones dependents. Disposem de places públiques com a centre col·laborador del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i de places privades. Oferim servei de residència assistida, centre de dia, servei d’atenció domiciliària, servei d’estades respir i transport adaptat.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:15

Apunta't!

Residència i Centre de dia Relat

Accepto

Residència Ítaca Arenys de Mar

Residència Ítaca Arenys de Mar

Ca l’Ítaca es troba dins del nucli urbà d’Arenys de Mar, a prop de Barcelona i a 5 minuts de la platja. Està envoltada de grans jardins i amplis espais interiors, amb habitacions -totes exteriors- que es poden personalitzar per fer-te sentir a casa. Apostem per una atenció centrada en la persona amb un projecte únic propi anomenat Tornem a Casa. Gràcies a la professionalitat I proximitat del nostre equip de treballadors vetllarem pel benestar de les persones que hi viuen. Volem ser la teva residència.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 10:00

Apunta't!

Residència Ítaca Arenys de Mar

Accepto

Residència Ítaca Fortuny

Residència Ítaca Fortuny

La Residència Ítaca Fortuny és un edifici de 1.710 m², envoltat d’un ampli jardí, situada en un barri residencial dins de la ciutat de Reus. Té una capacitat per a 81 residents en modalitat de residència assistida i per a 15 residents en modalitat de centre de dia. Oferim uns serveis adaptats a les necessitats de les persones grans en situació de dependència, oferint el model assistencial d’atenció centrada en la persona, portant a terme el seu projecte individual a través de la seva història de vida.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència Ítaca Fortuny

Accepto

Residència Josep Brugarolas

Residència Josep Brugarolas

La Residència Josep Brugarolas (Sigma Salud SL) es troba al municipi de Castellterçol i té una capacitat per 74 usuaris de residència i 10 de centre de dia. Oferim servei de centre de dia i residència a persones grans en situació de dependència. Treballem per unitats de convivència i procurem oferir un servei d’atenció centrada en la persona.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència Josep Brugarolas

Accepto

Residència Pedrell

Residència Pedrell

La Residència Pedrell es troba al municipi de Barcelona al barri d`Horta-Guinardó, té una capacitat per 47 usuaris. El centre és una casa amb jardí, on els residents poden prendre el sol i fer activitats a l’aire lliure.

Veure el web

Dia: 5 de juny
Hora: 11:00

Apunta't!

Residència Pedrell

Accepto